Om Foreningen

Det hele startede efter at to af bestyrelsens medlemmer havde besøgt Global Hope Rehabilitation and Rescue Centre (GHRRC) i forbindelse med deres arbejde. Da de kom hjem og fortalte om dagligdagen på hjemmet, var vi flere der syntes at de skulle have en hjælpende hånd. 

Det startede lokalt med indsamling af fodboldtøj og støvler fra Lundtofte fodboldklub. Der var en imponerende opbakning og indsamlingen blev en succes og efter omtalen i lokalavisen “Det Grønne Område”, var der mulighed for at tjene lidt penge ved vagter i forbindelse med Dansk Bicycle Clubs stævner i Ballerup Superarena.

Vi har igennem længere tid haft kontakt til lederen af GHRRC, Joe Njoroge, og han har løbende fortalt om det store arbejde, de gør på hjemmet for at få Kenyas mest udsatte børn væk fra gaden. Joe var selv gadebarn og ved derfor bedre end nogen anden, hvad det vil sige at have brug for en ny chance og hjælp til at skabe en bedre fremtid. Han kom selv væk fra gaden og til et center, som det han nu har viet sit liv til at drive. 

Vi har valgt at stifte foreningen med håb om at vi sammen med medlemmer af foreningen kan hjælpe udsatte børn i Kenya væk fra en ubarmhjertig tilværelse på gaden. Og give dem nyt håb og muligheder for en bedre fremtid. 

Foreningens bestyrelse og medlemmer er alle frivillige og støtten til foreningen går ubeskåret til mad, lægehjælp med mere. Og i tæt dialog med Joe Njoroge for at sikre at alle bidrag bruges, hvor der er allermest brug for det.